fbpx

Savuton Suomi -päivä 28.8.2018

10 vuotta yhdessä savuttomuuden hyväksi!

Savuton Suomi 2030 -verkoston toiminta käynnistyi vuonna 2008 ja nyt on aika juhlistaa verkoston jäsenten ja yhteistyökumppaneiden 10-vuotista yhteistyötä Savuton Suomi -päivänä 28.8.2018.

Päivää voi juhlistaa omalle organisaatiolleen sopivalla tavalla.  Kertomalla omasta savuttomuustyöstään, järjestämällä infopisteen savuttomuuden hyödyistä, kakkukahvit työyhteisölle jne. Tärkeintä on, että tuo esiin omaa työtä savuttomuuden edistämiseksi.

Faktaa verkostosta

Savuton Suomi 2030 -verkoston slogan, yhdessä savuttomuuteen, kertoo siitä, mitä teemme: edistämme tupakattomuutta ja nikotiinittomuutta yhteistyössä.

Verkostossa on mukana 19 jäsentä, jotka kaikki edistävät savuttomuutta myös omassa toiminnassaan monin eri tavoin.  Järjestämme verkostona tilaisuuksia ja teemapäiviä, laadimme lausuntoja, kannanottoja, aloitteita ja tiedotteita sekä tuomme muuten esiin savuttomuuden myönteisiä puolia. Toiminnallamme tuemme tupakkalain tavoitetta, joka on tupakka- ja nikotiinituotteiden käytön loppuminen vuoteen 2030 mennessä.

Mukavaa Savuton Suomi -juhlapäivää! Yhdessä olemme enemmän.

 

Ruotsinkieliset graafit

 

Savuton Suuomi 2030 -verkostossa ovat mukana Allergia- Iho- ja Astmaliitto ry, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, ETRA-liitto ry,  Filha ry, Hengitysliitto ry, HUS Sydän- ja keuhkokeskus HYKS, Kirkkohallitus, Lääkärit tupakkaa vastaan -verkosto (Doctors Against Tobacco DAT), Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus, Savuton kunta -ohjelma (Savon Sydänpiiri ry), SOSTE Suomen sosiaali- ja terveys ry, Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Suomen ASH ry, Suomen Keuhkolääkäriyhdistys ry, Suomen Sydänliitto ry, Suomen Syöpäyhdistys ry , Suomen terveyttä edistävät sairaalat ja organisaatiot ry STESO, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja Työterveyslaitos.