fbpx

Liputamme savutonta Suomea® -tavaramerkki

Haluatteko tukea tavoitetta savuttomasta ja nikotiinittomasta Suomesta? Kiitos, se on hyvä päätös.

Päätöksenne tueksi teidän on mahdollista saada käyttöönne maksuton Liputamme savutonta Suomea® -tavaramerkki. Merkillä voitte selkeästi osoittaa, että tuette tavoitetta savuttomasta ja nikotiinittomasta Suomesta.

Liputamme savutonta Suomea® -tavaramerkin käyttöoikeuden hakeminen

Käyttöoikeiden hakijana voi olla yritys, järjestö, yhdistys tai muu yhteisö. Käyttöoikeutta voi hakea tästä. Hakemuksen käsittelee ja käyttöoikeuden myöntää Savuton Suomi 2030 -verkoston toiminnan koordinoinnista vastaava kansanterveysjärjestö Suomen ASH ry. Hakemuksen käsittelyaika on noin viikon.

Tavaramerkin käyttöoikeus voidaan myöntää hakijalle, joka tukee ja kannattaa tupakkalain tavoitetta tupakka- ja nikotiinituotteiden käytön loppumisesta vuoteen 2030 mennessä.

Tavaramerkin käyttöoikeus on voimassa niin kauan kuin käyttöoikeuden haltija noudattaa merkin käyttöohjeita tai merkin rekisteröinti on voimassa.

Liputamme savutonta Suomea® -tavaramerkin käyttö

Käyttöoikeuden hakija sitoutuu noudattamaan tavaramerkin käyttöohjeita. Tavaramerkkiä käytetään sellaisenaan. Sitä ei saa muuttaa tai vääristää, eikä sen yhteyteen saa laittaa muuta tekstiä tai kuvaa. Tavaramerkin suoja-alue on 10 mm ympäriinsä. Käyttöoikeutta ei ole lupa siirtää toiselle osapuolelle.

Luvan peruminen tai irtisanominen

Suomen ASH ry voi perua Liputamme savutonta Suomea® -tavaramerkin käyttöluvan, mikäli sitä käytetään ohjeiden vastaisesti. Käyttöoikeuden haltija voi lopettaa tavaramerkin käytön halutessaan. Toivomme siitä ilmoitusta sähköpostitse pirjo.parviainen@suomenash.fi.

Sääntöjen muuttaminen

Suomen ASH ry voi muuttaa Liputamme savutonta Suomea® -tavaramerkin käyttöoikeutta koskevia sääntöjä, jolloin luvan haltijalle ilmoitetaan muutoksista kirjallisesti.

 

Lisätiedot:
Pirjo Parviainen
pirjo.parviainen@suomenash.fi