Savuton työpaikka – työntekijän ja työnantajan yhteinen tavoite

Savuton Suomi 2030 -verkosto järjestää Savuton työpaikka – yhteinen tavoite -seminaarin 20. syyskuuta 2017 Helsingissä. Seminaarissa annetaan konkreettisia vinkkejä savuttomuuden toteuttamiseen ja kuullaan kokemuksia savuttomilta työpaikoilta.

Seminaarissa savuttoman työpaikan kokemuksista kertoo UPM-Kymmene Oyj:n johtava työterveyslääkäri Tero Kemppainen. UPM-Kymmene Oyj on ollut savuton työpaikka vuodesta 2013 lähtien. Muita puhujia ovat muun muassa Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto ja Vantaan Työterveys liikelaitoksen toimitusjohtaja Anne-Marie Hovi. Tilaisuuden juontaa Savuton Suomi 2030 -verkoston puheenjohtaja, professori Kari Reijula.

Seminaarissa palkitaan myös Suomi 100 – savuton työpaikka -tunnustuksen saanut Paroc Group Oy.

Tule kuulemaan, miksi savuton työpaikka kannattaa, miten se toteutetaan ja miten sen tuomiin haasteisiin voi varautua työpaikalla! Tilaisuus on tarkoitettu työnantajille ja henkilöstön edustajille, työsuojelupäälliköille ja
-valtuutetuille, luottamusmiehille ja -valtuutetuille, työterveyshuollon edustajille, työmarkkinaosapuolille sekä savuttomuustyötä tekeville.

Seminaarin ohjelma