Osallistu Savuton Suomi -päivään!

  • Järjestä Savuton työpäivä

Päättäkää yhdessä työpaikalla, että keskiviikko 31.5. on savuton työpäivä. Tsempatkaa toisianne, järjestäkää kilpailuja, kertokaa asiasta eri kanavissa. Ottakaa työterveyshuolto mukaan suunnittelemaan tempaus, ideoikaa elämänmuutoskamppis tai kootkaa vaikka työpaikan intraan ideapankki, josta jokainen löytää parhaat vinkit savuttomuuteen.

Tai ehkä työpaikkanne on jo muutenkin savuton? Kertokaa se muillekin ja näyttäkää näin esimerkkiä muille alan toimijoille.

Kertokaa myös sosiaalisessa mediassa hastagilla #savutontyöpaikka, että olette mukana viettämässä savutonta työpäivää. Omien kuvien lisäksi voitte käyttää valmiita kuvia materiaalipankistamme.

  • Haasta muita mukaan

Haastakaa myös yhteistyökumppaninne, asiakkaanne tai vaikka kilpaileva yritys mukaan viettämään savutonta työpäivää.

Tupakoinnin lopettaminen kohentaa terveyttä, työkykyä ja tuottavuutta ja on siksi jokaisen etu. Lue lisää savuttomuuden hyödyistä ja yritysten kokemuksia savuttomuudesta.

  • Osallistu somessa

Kerro sosiaalisessa mediassa hastageilla #savutontyöpaikka ja #savutonsuomi, että olet mukana: Jaa kampanjamateriaalia, tykkää päivityksistä tai kirjoita vaikka blogi ja kerro, miksi savuttomuus on sinusta tärkeää sekä miten sinä/työpaikkasi on onnistunut sitä edistämään.

  • Osallistu tapahtumiin tai järjestä oma tempaus

Meille ilmoitetut tempaukset ja tapahtumat löydät tapahtumaluettelosta.

Voit myös järjestää oman Savuton Suomi -päivän tempauksen. Kerro siitä meille sähköpostilla (toimisto@suomenash.fi), niin lisäämme sen tapahtumaluetteloon. Kerro tilaisuudesta myös somessa hastageilla #savutontyöpaikka ja #savutonsuomi ja hyödynnä materiaalipankkia.

Tule mukaan vaikuttamaan, sillä TULEVAISUUDEN TYÖPAIKKA ON SAVUTON.